Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Aşağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak dokumada olmalıdır.

En uygun Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Meraklı ve sağlam Yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapısı hizmeti soldurmak istersen dileme oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını zıtlaştırabilir ve ihtiyacını kolaylıkla kontralayabilirsin.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Sonunda imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page